New Yorker glasdør

Septum tilbyder glasdøre og alu-karme i flotte og stilrene designs, der kan passe ind i enhver arbejdsplads.

Glasdøre fra Septum kan stå for sig selv i en muret væg, eller kan kombineres med vores udvalg af flotte glasvægge som f.eks. vores New Yorker Glasvæg, Classic Glasvæg eller vores Fuldglasvæg. Uanset hvilke ønsker I har til nyt interiør til kontoret, kan vi hos Septum hjælpe med at finde en flot moderne løsning. Kontakt os i dag på telefon 75 31 05 66 hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en stilfuld og specialdesignet New Yorker glasdør. 

Ring i dag for et godt tilbud

Indvendige glasdøre i højeste kvalitet

Vi specialister i at designe samt fremstille flotte glasdøre, der giver et stilfuldt udtryk i ethvert rum.
Glasdøre er i stigende grad en populære løsning til arbejdspladsen, butikken, restauranten og kontoret, fordi de kan fylde ethvert lokale med dejligt lys og luft, der skaber et godt arbejdsmiljø. En New Yorker glasdør er et rigtig godt valg, hvis man ønsker at skabe et spændende og åbent rum. 

Hos Septum leverer vi glasdøre i flere varianter og størrelser, alt efter behov. Læs videre og se hvilke løsninger vi kan tilbyde, samt hvilken glasdør der vil passe bedst til din indretning.

Få en glasdør der matcher din arbejdsplads

Vi lægger rigtig stor vægt på at designet på arbejdspladsen stemmer overens. Derfor tilbyder vi også samlede løsninger på både glasdøre og glasvægge.
Med en samlet løsning, får du lige præcis det design der matcher din arbejdsplads identitet.

Dog er det selvfølgelig stadig muligt at få glasdøre til arbejdspladsen, uden at vælge vores glasvægge i samme omgang. 
Vi har nemlig mulighed for at tilpasse glasdørenes størrelse samt design, så de passer perfekt ind lokalet.

Se udvalget af glasdøre lige herunder.

Twist glasdør

FULDGLASDØR I KARM

Septum Fuldglasdør lukker tæt i karm med fals og lydbund kan monteres for ekstra lyddæmpning.

Fuldglasdøren kan laves som enkelt- eller dobbeltdør og kombineres med vores CLEAR fuldglasvæg eller vores SLIM glasvægssystem.

Septum fuldglasdør kan også monteres direkte i dørhul.

SWING SLIM GLASDØR

SWING SLIM GLASDØR

SWING SLIM glasdør fås som både enkeltdør eller dør med sideparti, der kan åbnes efter behov. Karmen monteres direkte i hullet i væggen og heri monteres glasdøren.

Som noget nyt kan vi nu også tilbyde SWING SLIM med sideglas og overglas.

SWING SLIM har slanke aluminiumsprofiler, som fås enten anodiseret silver eller anodiseret sort. Karmen er smal og uden gerigter hvilket giver et enkelt og minimalistisk udtryk.

Vi producerer SWING SLIM glasdøre med flere forskellige glasfyldninger fx klar, frosted, parsol.

SWING SLIM kan også leveres som en New Yorker-dør med sorte sprosser. Læs mere om SWING SLIM her.

Karme til glasdøren

 

GS45 KARM

Med GS45 får du en enkel og stilren alukarm, som kan kombineres med vores CLEAR fuldglasvæg. Glasset skubbes ind i de udvendige karmsider, hvilket gør, at du får en karm som fremstår fuldt integreret. Vi leverer GS45 med en fuldglasdør af 10mm hærdet glas og med polerede kanter.

PLAN KARM

PLAN er en elegant dørkarm, som kan kombineres med vores CLEAR fuldglasvæg. Glasset skubbes ind i de udvendige karmsider, hvilket gør, at du får en karm som fremstår fuldt integreret.

Alt efter dine behov og ønsker kan PLAN karmen monteres med en fuldglasdør, aluramme glasdør eller en pladedør.

SLIM KARM

SLIM alu-karm leveres som rumhøj karm op til 250cm eller med fast overglas i karmen. Dørkarmen kan leveres med fuldglasdør, aluramme dør eller pladedør.

SLIM karmen kan med fordel kombineres med vores SLIM glasvæg.

 

Få et uforpligtende tilbud på en flot glasdør

Har du brug for professionel rådgivning, eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en specialdesignet new yorker glasdør, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 31 05 66 eller benytte vores kontaktformular nederst på siden.

Du er også velkommen til at kigge forbi vores showroom i Grindsted nær Billund og Brande, hvor der er mulighed for at opleve vores produkter og få en professionel vejledning og rådgivning. Husk dog at booke en tid inden, så sørger vi for at der står en kompetent medarbejder klar til at hjælpe.