Skydedøre i glas 

Hos Septum tilbyder vi forskellige glasskydedøre, som både kan kombineres med vores flotte glasvægge som: New Yorker Glasvæg, Classic Glasvæg, Fuldglasvæg, eller stå alene i en muret åbning.

Skydedøre i glas er den ideelle løsning til det trængte kontor, hvor pladsbesparende løsninger er altafgørende for at få det optimale ud af arbejdspladsen.
Er det derimod ikke pladsbesparende løsninger du leder efter, så er glasskydedøre stadig en rigtig fin og moderne løsning til arbejdspladsen, der skaber både lys og liv til dagligdagen.

Er du interesseret i en New Yorker skydedør i glas? Så kontakt os uforpligtende på telefon 75 31 05 66 og hør mere. 

Ring i dag for et godt tilbud

Luk lyset ind med en skydedøre i glas 

Dagslys er utrolig vigtig for at skabe et behageligt og god arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Med glasskydedøre fra Septum, sikrer du at dine medarbejdere får det optimale arbejdsmiljø med en masse dagslys.

Vores skydedøre i glas er den perfekte måde at skabe et naturligt lysindfald i alle rum, selvom de er opdelt. Udover at give hvert rum lys, åbner de også op for rummene og kan få selv de små rum til at syne og virke større. 

Skydedøre på mål

Er du på udkig efter den perfekte løsning til din arbejdsplads?
Hos Septum fremstiller vi elegant løsninger til både virksomheder, butikker og domiciler i alle størrelser. Alle vores glasskydedøre laves på mål og i alle størrelser, så de passer perfekt til dine ønsker og behov.

 

SLIM GLASSKYDEDØR

SLIM glasskydedør - Fås som Klassisk og New Yorker skydedør 

Vores SLIM glasskydedør er med profiler i aluminium, som typisk leveres enten anodiseret eller pulverlakeret afhængig af dine ønsker til farve.

Det er muligt at vælge mellem flere typer profiler, enten med eller uden integreret gribekant. Vores SLIM skydedør kan laves både helt klassisk eller som en New Yorker-skydedør med sprosser, der inddeler skydedøren i felter.

Glasset i skydedøren er mellem 6-8mm tykt afhængig af glastype. Vi tilbyder forskellige sikkerhedsglastyper: klar, matlamineret, frosted, parsol eller lydglas.

SLIM skydedøren fås som enten gulvkørende eller tophængt skydedør.

SLIM glasskydedøren kan monteres for sig selv mod væg eller loft eller kombineres med vores SLIM Classic eller SLIM New Yorker system.

GGT GLASSKYDEDØR

GGT glasskydedør

Vores GGT glasskydedør er en rammeløs fuldglasskydedør med hjørnebeslag ved hjul. Greb, beslag, køreskinne og styreskinne leveres i anodiseret aluminium, silver.

Skydedøren er af 10mm hærdet glas med polerede kanter, som kommer i enten klar, frosted eller røgfarvet glas.

GGT glasskydedøren kan monteres for sig selv mod væg eller loft eller kombineres med vores CLEAR glasvægge.
 

Få et tilbud på en New Yorker skydedør i glas

Har du brug for professionel rådgivning, eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på glasskydedøre, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 31 05 66 eller benytte vores kontaktformular nederst på siden.

Du er også velkommen til at komme forbi vores showroom i Grindsted nær Billund og Brande, hvor der er mulighed for at se vores forskellige produkter. Ønsker du at kigge forbi så husk at booke en tid inden, så står af vores kompetente medarbejdere klar til at kunne give den rette vejledning.