Septum blev grundlagt i 2003 i Grindsted ved Billund, hvor vi i dag har administration, showroom, produktion og lager. Virksomheden er ejet af Mogens Jørgensen, som selv er født og opvokset i Grindsted.

Vi har mange års erfaring med glasvægge og er i dag stolte licensproducenter af Feco® og raumplus®, som er kendt for deres høje kvalitet. Vi producerer alt på mål efter ordre, så det passer til lige netop dit projekt.

Vi leverer til hele landet. Ønsker du opmåling og montage, så får du enten besøg af os eller en af vores nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Tillid og troværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Dun & Bradstreets kreditrating. Oplysningerne bliver opdateret dagligt, så kreditvurderingen af os altid er aktuel.

Vi er AAA-kreditgodkendt med guldvurdering, hvilket betyder, at vi er en af de 0,15% af alle danske virksomheder, som har haft AAA vurdering i 10 år. Den kreditvurdering er din garanti for, at vi er en økonomisk solid virksomhed. For dig betyder det, at du som kunde ikke risikerer at få penge i klemme hos os.