SLIM New Yorker Glasvæg

Septum tilbyder New Yorker glasvægge til kontor, erhverv og bolig. Vi producerer SLIM New Yorker glasvægge på mål, som giver kontorlandskabet kant og skaber et lyst og behageligt arbejdsmiljø. Septum SLIM New Yorker glasvægge kommer i glasmoduler, som opdeles i felter ved hjælp af sprosser. Glasmodulerne leveres færdige og det er derfor enkelt at montere.

 

Overflade

Med New Yorker glasvægge fra Septum får du vedligeholdelsesfri profiler af anodiseret aluminium, som typisk leveres i sort RAL 9005. På nær enkelte dørtyper, er det dog muligt at lakere i de fleste RAL-farver.

 

Glas

Vi vægter din og dine kollegers og kunders sikkerhed højt, og derfor anvender vi udelukkende sikkerhedsglas. Vi tilbyder forskellige glastyper, fx frosted, matlamineret, parsol eller lydglas. Har du nogle specielle ønsker, så kigger vi naturligvis også på dette.

 

Stort udvalg af dørtyper som matcher vores New Yorker glasvægge

SLIM New Yorker glasvæggen kan kombineres med følgende dørtyper:

 

Kontakt os og hør nærmere om vores glasvægge til kontor

Har du spørgsmål om vores glasvægge til kontor såsom New Yorker Glasvæg eller Classic Glasvægge med mere. Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 31 05 66 eller på mail septum@septum.dk. Du har også mulighed for at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular nederst på siden.