CLEAR Fuldglasvægge

Septum tilbyder fuldglasvægge til kontor, erhverv og bolig. Vi producerer glasvægge efter dine mål og ønsker, så du kan få et lyst, inspirerende og behageligt arbejdsmiljø.

Design

CLEAR fuldglasvægge er designet uden lodrette profiler mellem glaselementerne, så du får så enkel og minimalistisk glasvæg som muligt. Mod gulv, loft og tilstødende vægge monteres glasset i u-profiler af aluminium. Glasset samles med 3mm klare glasfugebånd. Mellem glas og u-profiler monteres tætningsbånd.

Overflade

Med Septum CLEAR fuldglasvægge får du vedligeholdelsesfri profiler af anodiseret aluminium, som typisk leveres i standardfarven silver. Det er dog muligt at lakere i de fleste RAL-farver. 

Glas

Du og dine kollegaer kan være helt trygge, for vi leverer CLEAR fuldglasvægge med 10-16mm hærdet eller lamineret sikkerhedsglas, som naturligvis er poleret på alle synlige kanter. Vi tilbyder flere forskellige glastyper, fx klar, frosted, matlamineret, parsol og lydglas. Vi tilbyder ligeledes foliedekoration og silketryk.

Lyddæmpningen varierer alt efter glas- og dørtype. I samarbejde med dig vil vi dog ud fra dine ønsker og behov finde den helt rette løsning.

Dørtyper

CLEAR fuldglasvægge kan kombineres med følgende dørtyper:

Ring i dag for et godt tilbud