Glasdøre

Septum tilbyder glasdøre og alukarme, som kan stå for sig selv i en muret væg eller kombineres med vores glasvægssystemer.

GS45 Karm

Med GS45 får du en enkel og stilren alukarm, som kan kombineres med vores CLEAR fuldglasvæg. Glasset skubbes ind i de udvendige karmsider, hvilket gør, at du får en karm som fremstår fuldt integreret. Vi leverer GS45 med en fuldglasdør af 10mm hærdet glas og med polerede kanter.

PLAN Karm

PLAN er en elegant dørkarm, som kan kombineres med vores CLEAR fuldglasvæg. Glasset skubbes ind i de udvendige karmsider, hvilket gør, at du får en karm som fremstår fuldt integreret. Alt efter dine behov og ønsker kan PLAN karmen monteres med en fuldglasdør, aluramme glasdør eller en pladedør.

TWIST Dør

TWIST glasdøren er en fuldglasdør uden rammer på glasset. TWIST glasdør er monteret med pinol og dørpumpe i gulv. TWIST kan laves som enkelt- eller dobbeltdør og kombineres med vores CLEAR fuldglasvæg eller monteres i dørhul.

SLIM Karm

SLIM alukarm leveres som rumhøj karm op til 250cm eller med fast overglas i karmen. Dørkarmen kan leveres med fuldglasdør, aluramme dør eller pladedør.

SLIM kan kombineres med vores SLIM glasvæg.

SWING SLIM

SWING SLIM glasdør fås som både enkeltdør eller dør med sideparti, der kan åbnes efter behov. Karmen monteres direkte i hullet i væggen og heri monteres glasdøren.

SWING SLIM har slanke aluminiumsprofiler, som fås enten anodiseret silver eller anodiseret sort. Karmen er er smal og uden gerigter hvilket giver et enkelt og minimalistisk udtryk.

Vi producerer SWING SLIM glasdøre med flere forskellige glasfyldninger fx klar, frosted, parsol, lydglas eller matlamineret.

SWING SLIM kan også leveres som en New Yorker-dør med sorte sprosser.